ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

1.Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ.


«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ άμοιροι ευθυνών. Φταίμε κι εμείς. Αλλά οι τελευταίοι που πρέπει να μιλάνε είναι οι Γερμανοί, καθώς οι πατεράδες και οι παππούδες τους ισοπέδωσαν μια χώρα χωρίς λόγο, κατέστρεψαν τη γεωργία της, άρπαξαν αρχαιολογικούς θησαυρούς, άδειασαν τα ταμεία της και κυρίως άφησαν πίσω τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς. Για όλα αυτά αποζημίωσαν τους λαούς της Ευρώπης, ενώ εμείς δεν πήραμε μάρκο. Η κρίση άρχισε από την Αμερική και την Ευρώπη κι εμείς είμαστε τα θύματά της»

«Ούτε παραιτούμαστε των δικαιωμάτων μας, ούτε παρασυρόμαστε από την επικαιρότητα και την προβοκάτσια ενός εντύπου», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου από την Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ΛΑΟΣ για τις γερμανικές αποζημιώσεις και τα συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, το ζήτημα των αποζημιώσεων δεν έχει τύχει οριστικού διακανονισμού και υφίσταται στις διμερείς σχέσεις.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου