ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ



ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Επιστολή στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, με την οποία του προτείνει να φυτευτεί στον κήπο του Λευκού Οίκου, κομμάτι δέντρου από την αρχαία ελιά των Βουβών, απέστειλε ο Χανιώτης επιχειρηματίας Γιάννης Σταματάκης, και καλεί...
τους επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να στηρίξουν την πρότασή του.

Ο κ. Σταματάκης, που διατηρεί κατάστημα τουριστικών ειδών στο παλιό λιμάνι της πόλης των Χανίων, στις 30 Οκτωβρίου, με την ευκαιρία της απονομής στον Μπ. Ομπάμα του Νόμπελ Ειρήνης, απέστειλε στο πρόεδρο συγχαρητήρια επιστολή, κάνοντάς του την πρόταση να φυτευτεί στον κήπο του Λευκού Οίκου κομμάτι από την αρχαία ελιά, που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Βουβών του δήμου Κολυμβαρίου.

«Ως επαγγελματίας του τουρισμού, που πάντα με ενδιαφέρει η προβολή του νομού στο εξωτερικό, έστειλα την επιστολή στον κ. Ομπάμα όταν του απονεμήθηκε το Νόμπελ Ειρήνης, καθώς σύμβολο της ειρήνης είναι το κλαδί της ελιάς», δήλωσε σήμερα ο κ. Σταματάκης.

Όπως είπε ο επιχειρηματίας, στις 23 Μαρτίου του 2010 έλαβε απάντηση, την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής του γραφείου Υποθέσεων Νοτίου Ευρώπης του Λευκού Οίκου. Εκ μέρους του Αμερικανού Προέδρου, ευχαριστεί τον κ. Σταματάκη για την πρότασή του να φυτευτεί κομμάτι της αρχαίας ελιάς των Βουβών στον κήπο του Λευκού Οίκου, ωστόσο επισημαίνει ότι από το πρωτόκολλο, δεν προβλέπεται η αποδοχή της πρότασης, καθώς προέρχεται από ιδιώτη.

«Μου απάντησε ότι η πρότασή του δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, αλλά θα ήταν ίσως αποδεκτό αν η πρόταση γινόταν από θεσμικούς παράγοντες», δήλωσε ο κ. Σταματάκης.

Ο Χανιώτης επιχειρηματίας κάλεσε τον Νομάρχη Χανίων και τον δήμαρχο Κολυμβαρίου να επαναφέρουν με την ιδιότητα τους την πρότασή του
. ΠΗΓΗ. TROKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου