ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΑΝΑΚΙ ΜΑΣ

Iσόβια δίχως να αναγνωριστεί καμία μεταμέλεια ή έλλειψη καταλογισμού επέβαλε σήμερα το μεσημέρι στον Ζαχαρία Λαγουδάκη για  τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή Μανώλη Χορευτάκη το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων. Σε μια διαδικασία που διήρκεσε πέντε ώρες το Δικαστήριο επέβαλλε την αυστηρότερη των ποινών, ενώ χαρακτηριστικά τόσο η πρόεδρος όσο και η εισαγγελέας έκριναν τον καταδικασθέντα ως «ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο για το κοινωνικό σύνολο».
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της οικογένειας Χορευτάκη Νότης Ψυλλάκης μίλησε για δίκαιη δίκη απόφαση του δικαστηρίου που επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι μια σειρά από παραλείψεις, χαλκευμένα στοιχεία αλλά και διαπλεκόμενα συμφέροντα είχαν ως αποτέλεσμα ο Λαγουδάκης που είχε καταδικαστεί και το 1998 σε ισόβια για άλλη δολοφονία να αποφυλακιστεί μετά από 10 χρόνια και να σκοτώσει και τον άτυχο νεαρό φοιτητή.
Η οικογένεια Χορευτάκη δήλωσε την πρόθεση της να συνεχίσει τον δικαστικό της αγώνα ώστε να αποκαλυφθούν σε βάθος όλα τα γεγονότα που αφορούν την πρόωρη αποφυλάκιση του Λαγουδάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου